+381 63 442 224


Bogdana Gavrilovica 43
Tatarsko Brdo
Novi Sad

Accommodation business for sale!

The current owners built this business from the ground up and it is now time they retire.

O Nama

Petrova Vila je lepo mesto za dnevni ili duži odmor jedinke ili cele familije. Tišina i topla atmosfera čine ovo mesto pogodnim za relaksaciju, razonodu, ali i druge aktivnosti.

Čist vazduh i duševni mir uz pogled na Frušku Goru samo su neke od blagodeti koje ova vila pruža, a sve to na samo 4 minuta od centra. Na raspolaganju su i besplatna parking mesta.

Nalazi se na predivnoj lokaciji među najlepšim novosadskim kućama, dok se u neposrednoj blizini nalazi i jedan od najpoznatijih srpskih instituta za srčane bolesti orkužen borovom šumom koja odiše spokojem i smirenošću.

SMEŠTAJ

Sve sobe su sa francuskim lezajevima cisto odrzavane sa svojim kupatilima, televizijom i wifi. Sobe sa kuhinjom su posebno opremljene za porodican odmor.

Detaljnije

OPREMLJENOST

Sve sobe su sa francuskim lezajevima za dvoje a sobe sa kuhinjom su posebno opremljene. Vecina soba ima svoje terase sa pogledom na frusku goru. Dvoriste sa cvecem i mesto za rostilj i uzivanje

Detaljnije

LOKACIJA

Izmedju najlepsih kuca u novom sadu pored najpoznatijeg Instituta za srcane bolesti okruzen sumom samo 5 minuta od centra grada autobus, taxi ili privatnim kolima sa besplatnim parkingom.

Detaljnije